Наем на ретро коли за балове и сватби

Какви са елементите необходими за едно прекрасно сватбено тържество или абитуриентски бал? Водещите фактори несъмнено са – любов, приятелство и много добро настроение! Къде тук се нареждат ретро автомобилите или каквито и да е било други превозни средства? Може да се каже, че те са само добавка, но не й най-важната съставка във формулата на Вашето перфектно тържество.

Наем на ретро коли за балове и сватби

Да се появите на празника си с един автентичен ретро автомобил обаче е като да нанесете впечатляващ финален щрих на Вашето специално творение – незабравимата Ви сватба или абитуриентски бал.

Екипът на Кола-Бал-Сватба е на мнение, че малките детайли и нестандартните решения са нещата, които правят едно тържество запомнящо се и които го отличават не само за Вашите гости, но най-важното – за Вас самите, защото Вие сте хората отбелязващи повратна точка в живота си и поставящи едно ново начало.

Свържете се с нас на email: lubo_bosch@yahoo.com и/или телефони: 0888 389 307  и 0899 11 99 98 за да уточним нуждите на Вашето тържество и детайлите относно наемането на ретро автомобил.

Следваща статия

Три амбициозни проекта за реставриране: Форд, Москвич и Мерцедес

Три ретро икони: Форд А от 1926 г., Москвич 403 от 1962 г. и Мерцедес С-класа от 1967 г., това са най-новите ни проекти за реставриране. Три автомобила, идващи от различни страни и епохи се събраха на едно място ...