Какви са елементите необходими за едно прекрасно сватбено тържество или абитуриентски бал? Водещите фактори несъмнено са – любов, приятелство и много добро настроение! Къде тук се нареждат ретро автомобилите или каквито и да е било други превозни средства? Може да се каже, че те са само добавка, но не й най-важната съставка във формулата на Вашето перфектно тържество.

Наем на ретро коли за балове и сватби

Да се появите на празника си с един автентичен ретро автомобил обаче е като да нанесете впечатляващ финален щрих на Вашето специално творение – незабравимата Ви сватба или абитуриентски бал.

Екипът на Кола-Бал-Сватба е на мнение, че малките детайли и нестандартните решения са нещата, които правят едно тържество запомнящо се и които го отличават не само за Вашите гости, но най-важното – за Вас самите, защото Вие сте хората отбелязващи повратна точка в живота си и поставящи едно ново начало.

Свържете се с нас на email: lubo_bosch@yahoo.com и/или телефони: 0888 389 307  и 0899 11 99 98 за да уточним нуждите на Вашето тържество и детайлите относно наемането на ретро автомобил.