С цената на много усилия и завидна доза хъс, завършихме реставрацията на автомобил Пакард от 1940 г. Снимки от процеса на работа, можете да откриете тук.

Пакард е луксозна американска марка автомобили, произвеждани в Детроит между 1899 г. и 1958 г. През целото време на съществуването си, марката е предпочитана от бизнесмени и политически лидери, между които Франклин Делано РузвелтЙосиф Сталин и българският комунистически лидер – Георги Димитров.

Колата разполага с 8 редови двигател. Автомобилът е идеално пригоден за използване при снимки на клипове, филми, на абитуриентски балове, сватби и други тържества.

Вече няколко щастливци имаха възможността да направят сватбата си още по-незабравима като ангажирха този ретро автомобил за специалния си ден. Ако искате да сте сред първите имали удоволствието да се возят на този уникален автомобил, не се колебайте да се свържете с нас на телефони: 0888 389 307 и/или 0899 11 99 98 , за да получите повече информация за нашите услуги и за да договорим цена.